Την Κυριακή ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 16:30, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και αδυναμίας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου να μετακινηθεί εγκαίρως από την Σύρο στον Πειραιά για τον αγώνα ρεβάνς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή της διεξαγωγής του β΄τελικού Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για μία ημέρα. Συγκεκριμένα:

Λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα και το απαγορευτικό στον απόπλου των πλοίων που βρίσκεται σε ισχύ από τα ξημερώματα της Παρασκευής 25/1, αλλά και τη ματαίωση των αεροπορικών πτήσεων από και προς τα νησιά των Κυκλάδων, η αποστολή της ομάδας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου αδυνατεί να μετακινηθεί εγκαίρως από την Σύρο στον Πειραιά για τον επαναληπτικό τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Κατόπιν της έκτακτης κατάστασης που δημιουργήθηκε, η ΕΣΑΠ μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Α.Ε. Γιώργο Λυκουρόπουλο αποφάσισε την αναβολή του β΄τελικού για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 16.30 στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη με τηλεοπτική μετάδοση από το ERT Play.

Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί στην ίδια έδρα το Σάββατο 26/1 στις 18.30 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ