Την “πλήρωσε” στο τέλος

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2019 η ΑΕΚ, αφού ήρθε ισόπαλη με τον Κισσαμικο στα Περιβόλια (1-1), στην πρώτη αναμέτρηση για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με τον Πόνσε στο 37’, ο οποίος πέτυχε το 8ο γκολ του την φετινή σεζόν και το πρώτο του στο κύπελλο. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ρίσκι.

Όλα θα κριθούν πλέον στη ρεβάνς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, καθώς θα κρίνει ποιος θα παρει το εισιτήριο για την φάση των «8».

Ο αγώνας :

Μολις στο 2’ λεπτό ένα λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ χάρισε μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Το λάθος του Τσιγκρίνσκι που έδωσε πάσα στον Ρίσκι, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στο 11’ ο Κισσαμικός είχε δεύτερη χαμένη ευκαιρία, ξανά με τον Ρίσκι, έπειτα από γλίστρημα του Τσιγκρίνσκι, όμως ο Φινλανδός δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Η πρώτη τελική προσπάθεια της ΑΕΚ στο παιχνίδι ήταν στο 17’ με τον Κλωναρίδη. Το διαγώνιο σουτ του Έλληνα επιθετικού πέρασε έξω από την περιοχή.

Άλλη μία ευκαιρία για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ ήταν στο 19’ με μια κεφαλιά του Πόνσε, ωστόσο ο Αργεντινός δεν βρήκε στόχο.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Πόνσε για το 1-0. Η Ένωση με τρεις επαφές βγήκε στην κόντρα με τον Κλωναρίδη, εκείνος πάσαρε στον Αργεντινό που τελείωσε ωραία τη φάση με το αριστερό.

Ο Κλωναρίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο 44’, αλλά δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Παπαδόπουλο, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 70’ δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερα απειλητική στιγμή και στο 73’ ο Παπαχρήστος έβγαλε μία πολύ ωραία μπαλιά στον Βρεττό, αλλά ο Χουλτ βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν, ώστε ο παίκτης του Κισσαμικού να κανει το λάθος και να στειλει τη μπάλα άουτ.

Ο Κισσαμικος ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και τελικά στις καθυστερήσεις κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ρίσκι έπειτα από στημένη φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινες: Ζιούλης – Τσιγκρίνσκι, Μοράν, Μπακάκης

ΑΕΚ(Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Κλωναρίδης(71’ Μοράν) , Γκάλο(78’ Γιαννιώτας), Μπογέ(46’ Λιβάγια) Πόνσε.

Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι(83’ Τεγούσης ), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν(68’ Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης(62’ Αρναρέλλης) , Βρεττός, Ρίσκι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ