Την Τετάρτη η κλήρωση της Super League 2

Την προσεχή Τετάρτη 28/8 θα διεξαχθεί η κλήρωση της Super League 2 για τη νέα, παρθενική της σεζόν.

Αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, όπου το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Κέρκυρα.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η ημερομηνία της έναρξης της νέας σεζόν, με το πιθανότερο σενάριο να… κλείνει στο σαββατοκύριακο, 14-15 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 2:

«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ