Την 17η θέση κατέκτησαν τα αδέλφια Βολικάκη στο μάντισον

Η τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας, που ολοκληρώθηκε στο Άπελντοορν της Ολλανδίας , βρήκε τα αδέλφια Βολικάκη να καταλαμβάνουν την  17η θέση, στο αγώνισμα του μάντισον. Ο Χρήστος και ο Ζαφείρης  πρόσθεσαν 130 βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Νικητές ήταν οι Λάσε Νόρμαν Χάνσεν και Μίκαελ Μόρχοφ από την Δανία παίρνοντας τους 600 βαθμούς και ακολούθησαν τα «δίδυμα» των Γιοέρι Χάβικ – Γιαν Βίλεμ Βαν Σιπ (Ολλανδία – 540β.) και Μαξιμίλιαν Μπέγιερ – Τέο Ρέινχαρντ (Γερμανία – 480β.).

Ένα ακόμα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με τον Χρήστο Βολικάκη να φεύγει με ένα αργυρό μετάλλιο στο σκρατς, με μια 4η θέση στους πόντους –όπου οι κριτές του στέρησαν το χάλκινο μετάλλιο- και με μια 7η θέση στο όμνιουμ, ενώ ο Ζαφείρης είχε μια ακόμα 13η θέση στην Ευρώπη, στο elimination.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ