Τη νίκη “έκλεψε” στο τέλος η Σεβίλλη

Για την 9η αγωνιστική της La liga, τους τρεις βαθμούς πήραν Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αλαβές κόντρα σε Λεβάντε, Εσπανιόλ, Μπέτις και Θέλτα αντίστοιχα. Ισόπαλες αναδείχτηκαν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαγιαδολίδ.

Σεβίλλη-Λεβάντε 1-0

“Χρυσό” τρίποντο για τη Σεβίλλη κόντρα στη Λεβάντε με 1-0. Η ομάδα του Λοπετέγκι κατάφερε να πετύχει το γκολ στα τελευταία λεπτά και να πάρει μια νίκη που δικαιούταν, καθώς ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία από τις δύο ομάδες. Λίγα σουτ και μικρή διαφορά στην κατοχή, η οποία ήταν υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος οι “Σεβιγιάνοι” ήταν πολύ καλύτεροι, απειλούσαν την εστία του Φερνάντεθ, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ένα γκολ μέχρι το 86′. Ο Νάβας σέντραρε από την αριστερή πλευρά της αντίπαλης περιοχής και ο Ντε Γιονγκ νίκησε κατά κράτος τον Καμπάκο και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας της Σεβίλλης στο 86′.

Αθλέτικ Μπιλμπάο- Βαγιαδολίδ 1-1

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαγιαδολίδ με το τελικό σκορ στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ,αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και η ομάδα του Σέρχιο κατάφερε να κλέψει το βαθμό.

Ο Ινάκι Γουίλιαμς βρέθηκε μόνος του μετά από πάσα του Λόπεθ και άνοιξε το σκορ στο 33′ (1-0). Για την Βαγιαδολίδ ισοφάρισε ο Ινίγκο Μαρτίνεθ έστειλε την μπάλα στην εστία του Σιμόν μετά από σέντρα του Γκαρθία στο 71′ (1-1).

Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Βιγιαρεάλ με 1-0 στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ. Πολύ καλή εμφάνιση από τα “Κίτρινα Υποβρύχια”, βρήκαν το γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, αλλά παρόλα αυτά έλεγχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα το παιχνίδι.

Ο Πένια με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή και σούταρε από την γωνία της μικρής περιοχής, ο Ντιέγκο Λόπεθ έκανε ασθενή απόκρουση και με προβολή ο Τόκο Εκαμπί σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 17′ (0-1).

Στα υπόλοιπα 70 περίπου λεπτά, οι φιλοξενούμενοι υπερασπίστηκαν το προβάδισμα τους και σε μερικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ αν ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπέτις 3-1

Μεστή και ουσιαστική εμφάνιση για την Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία νίκησε με 3-1 την Μπέτις. Παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 12′, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν εν τέλει μια εύκολη νίκη.

Στο 12′ ο Μπαραγκάν βρέθηκε μόνος του πλάγια της περιοχής και με μια παράλληλη πάσα, βρήκε τον Λορέν και αυτός την έσπρωξε στα δίχτυα (0-1). Στο 22′ ήταν σειρά του Μονρεάλ να κάνει μια παράλληλη πάσα και χωρίς να το θέλει ο Γκαρθία έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του (1-1).

Ο Ζαλντούα σέντραρε στο 36′ και ο Γουίλιαν Χοσέ με ένα ωραίο γυριστό νίκησε τον Ρόμπλες (2-1). Από ένα γέμισμα στην περιοχή, ο Οϊαρθάμπαλ κατέβασε την μπάλα και την έστρωσε στον Πόρτου και αυτός με ένα δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αλαβές- Θέλτα 2-0

Ισορροπημένο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά η Αλαβές κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Θέλτα. Οι παίκτες του Γκαριτάνο επωφελήθηκαν από τις ευκαιρίες που είχαν και επέστρεψαν στις νίκες.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και με μόλις μία προσπάθεια στο στόχο από τις δύο ομάδες. Οι δύο τερματοφύλακες πέρασαν ένα ήρεμο 45λεπτο χωρίς να απειληθούν.

Από μία στημένη μπάλα ευτύχησαν να προηγηθούν οι γηπεδούχοι. Ο Λούκας Πέρεθ γέμισε από ένα κόρνερ και μια δυνατή κεφαλιά, ο Μαγκαλάν άνοιξε το σκορ στο 50′ (1-0). Στο 82′ ήρθε η σειρά του Ισπανού επιθετικού να σκοράρει. Ο Αλέιξ Βιντάλ έκανε μία παράλληλη πάσα στην μεγάλη περιοχή και ο Πέρεθ με δυνατό σουτ έδωσε πλεονέκτημα δύο γκολ στην ομάδα του (2-0).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ