Τη Σκωτσέζικη αγορά παρακολουθεί στενά η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ φέρεται να ενδιαφέρεται για δύο παίκτες που αγωνίζονται σε σκωτσέζικες ομάδες για να ενισχύσει την επίθεση της.

Ο Στιβ Μπρους εντόπισε το πρόβλημα της φετινής Νιούκαστλ και θέλει πάση θυσία να το λύσει. Αυτό θα γίνει με τη μεταγραφή ενός ποιοτικού επιθετικού με πολύ καλά νούμερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Chronicle, ο τεχνικός των “Ανθρακωρύχων” έχει έρθει, ήδη, σε επικοινωνία με ανθρώπους της Σέλτικ για την περίπτωση του Οντσόνε Εντουάρντ. Ο Γάλλος επιθετικός κάνει μια ονειρική σεζόν, καθώς μετράει σε 27 αγώνες, 22 γκολ αλλά και 12 ασίστ. Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι η συνεισφορά του τόσο σε γκολ αλλά και ασίστ. Το πρόβλημα είναι ότι ενδιαφέρον έχουν παρουσιάσει για τον Γάλλο και οι Έβερτον, Λυών και Άρσεναλ.

Άλλος ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Μπρους είναι ο έτερος επιθετικός των «αιωνίων» της Σκωτίας, ο Αλφρέντο Μορέλος της Ρέιντζερς. Είναι ο ανταγωνιστής του Εντουάρντ για τον πολυτιμότερο παίκτη στο πρωτάθλημα, αν και φαίνεται πως ο Γάλλος είναι αρκετά μπροστά. Ο Κολομβιανός φορ έχει 12 γκολ στο πρωτάθλημα και 14 (!) στο Europa League. Προτεραιότητα έχει δοθεί όμως στον Εντουάρντ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ