Τιμή εκκίνησης για τον Ράις τα 100 εκατομμύρια

Η Γουέστ Χαμ στη προσπάθεια της να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ντέκλαν Ράις και να εξαλείψει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα ζητήσει εκατό εκατομμύρια λίρες σε μελλοντικές προτάσεις άλλων συλλόγων.

Ο ταλαντούχος Άγγλος μέσος έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή πορεία των Σφυριών στη Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του να βρίσκεται στην τέταρτη θέση με δώδεκα βαθμούς σε επτά αγώνες.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι φαίνεται να είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη της ομάδας του Πελεγκρίνι. Ο Σόλσκιερ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο, με τον Ράις να είναι ποδοσφαιριστής που πιθανότατα μπορεί να το λύσει.

Το κλαμπ του ανατολικού Λονδίνου γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας και δεν θα δεχτεί πρόταση κάτω των εκατό εκατομμυρίων λιρών, ποσό που έχει σκοπό να απομακρύνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ράις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ