Τι δήλωσε ο Κλοπ για την σημαντική νίκη της Λίβερπουλ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Λίβερπουλ απέναντι στην Νιούκαστλ με τον Όριτζι να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων.

Στην συνέντευξη τύπου, μετά την αναμέτρηση του αγώνα, ο Γιούγκεν Κλοπ μίλησε τόσο για την αναμέτρηση όσο κι για το νικητήριο γκολ λίγο πριν την συμπλήρωση των 90.

Ο τεχνικός για την αναμέτρηση ανέφερε:

«Δείξαμε την πραγματική μας ψυχή, δείξαμε πάθος και δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. Ήταν απίστευτο. Το ίδιο έκανε και η Newcastle και μας έδωσε ένα πραγματικά καλό ματς. Ήταν ένα δύσκολο ματς για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Είχαμε παίξει μόλις πριν από τρείς ημέρες με την Barcelona και τώρα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Newcastle και το ματς βέβαιως δεν ήταν φιλικό. Ήταν ένα κουραστικό παιχνίδι, αλλά κατά διαστήματα τα πήγαμε καλά και παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Μου άρεσε πολύ και η αντίδραση των παικτών μετά την ισοφάριση και δεν είδα πολλά άσχημα σημεία στο παιχνίδι μας, αν εξαιρέσουμε την φάση του 1-1, η οποία δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Για το τέρμα του Ντίβοκ Όριτζι:

« Ήταν ένα πολύ κρίσιμο γκολ, τι άλλο πρέπει να πω; Ήταν σαν ένα παραμύθι. Μπορείτε να πείτε, ότι θέλετε για εμένα. Ότι δεν παίζει πολύ (ο Όριτζι) και ο Σακίρι. Τώρα όμως πήρα αυτή την απόφαση και το λάτρεψα. Ήταν μια σπουδαία στιγμή.»

Ο Γερμανός τεχνικός των «Κόκκινων» αναφέρθηκε και στην συνέχεια της ομάδας από δω και πέρα:

«Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και το έχουμε αποδεχθεί εδώ και πολύ καιρό. Θα κάνουμε τα πάντα, πραγματικά τα πάντα και τα παιδιά θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Το πεπρωμένο θα αποφασίσει, αν τελικά θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Δείξαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο, πως θέλαμε να κερδίσουμε και τα παιδιά θα είναι έτοιμα να παλέψουν και στον επόμενο αγώνα.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ