Τον έστειλε για καφέ στην Πλατεία!

Το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα και την δεύτερη νίκη του συνολικά πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης που επιβλήθηκε με 0-1 του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος και ο Απόλλωνας στο πρώτο μέρος προσέφεραν θέαμα στο κοινό με ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά καμία από τις δύο δεν πήραν κεφάλι στο σκορ.
Ο Πανιώνιος απείλησε πρώτος με το σουτ του Καμαρά στο 9′ που κατέληξε άουτ.
Ο Απόλλων απάντησε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 12′ με το σουτ του Ντεφεντερίκο που έδιωξε σε κόρνερ ο Κότνικ.
Στο 17′ διπλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Βάρκα και τον Ντ’Ούρσο. Ο Βάρκας αρχικά πλάσαρε πάνω στον Κότνικ και στην συνέχεια ο Ντ’Ούρσο που πήρε τον ριμπάουντ σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 22′ ο Ντουρμισάϊ βρέθηκε απέναντι στον Χουάντερσον πλάσαρε ιδανικά αλλά ο Βαφέας έδιωξε πάνω στην γραμμή.
Μετά από μακρινά άστοχα σουτ η επόμενη πραγματική ευκαιρία ήρθε στο 69′ με την φωτοβολίδα του Ρώσση που από απομάκρυνε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων.
Στο 73′ ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ. Ο Ντεφερίκο εκτέλεσε κόρνερ, ο Βαφέας πήρε την κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στην Ελαφρά Ταξιαρχία που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς(Μαξίμοβιτς 53′), Κόρμπος, Κούρντι, Μασούρας, Καμαρά(Μανθάτης 46′), Σπιριντόνοβιτς, Σιντί Αλί(Τσιλούλης 46′), Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές):Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Ντούρσο, Ντεφεντέρικο(Αγρόδημος 84′), Ελ Χέλβε, Βαφέας(Ναζλίδης 88′), Ρώσση, Βάρκας(Ακόστα 66′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ