Τον πρώτο λόγο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος νίκησε με 1-0 την Λαμία στη Νέα Σμύρνη, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν το πρώτο βήμα και έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στη Λαμία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μασούρας στο 70ο λεπτό.

Ο αγώνας:

Στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού, ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας (58%-42%), έναντι της  Λαμίας, χωρίς ουσία όμως. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι απείλησαν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι άνηκε στους γηπεδούχους, στο 27ο λεπτό σε φάουλ που εκτέλεσε ο Μπραχίμι, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος είχε νέα ευκαιρία, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Σπιριντόνοβιτς, κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 36ο λεπτό η Λαμία προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, λόγω του τραυματισμού του Κουτρομάνου, τη θέση του πήρε ο Καραγιάννης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία στο 51’ πραγματοποίησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στον αγώνα, με το σουτ του Μπλάζιτς από το ύψος της περιοχής να περνάει λίγο έξω.

Ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμό, όμως είχε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Στο 70ο λεπτό έφτασε στο γκολ με τον Μασούρα. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Βλάχος σέντραρε με την μία από τα δεξιά και ο Μασούρας στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα.

Η απάντηση της Λαμίας ήρθε στο 75’ με τον Ακόστα να σουτάρει αδύναμα και τον Κότνικ να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Προσπάθησε να ισοφαρίσει η Λαμία και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο 87’όμως λίγο έλειψε να δεχτούν και δεύτερο τέρμα, ο Σαββίδης πρόλαβε τον Μελίσσα, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Το τέλος του αγώνα βρήκε νικητή τον Πανιώνιο με 1-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Κίτρινες:  Σαραμαντάς, Σιώπης- Μπλάζιτς, Όμο

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (92’ Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46’ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71’Σαββίδης), Ντουρμισάι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ