Τον «σκότωσε» ο Μοράρ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό, στην αναμέτρηση που έκλεισε την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Σε ένα ματς που κύριο χαρακτηριστικό του ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν (12 κίτρινες κάρτες), σκόρερ για τον Παναιτωλικό ήταν ο Μοράρ που πέτυχε δύο τέρματα στο 24′ και στο 58′, ενώ για τον ΟΦΗ μείωσε ο Έρικσον με αυτογκόλ στο 88′.

O αγώνας:

Το πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου φάνηκε να είναι αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να έχει μια ελαφρά υπεροχή όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας. Παρ’όλα αυτά δεν κατάφερε καμία στιγμή να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη. Μάλιστα, ο ΟΦΗ πλήρωσε την αδράνεια της άμυνας του για δεύτερη σερί αγωνιστική αφού πιάστηκε κοιμώμενη στο 24ο λεπτό όταν ο Μαρινάκης έδωσε κάθετη πάσα στον Μοράρ κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέποντας τον ΟΦΗ να έχει προβλήματα στα πλάγια μπακ του άλλαξε τον Αργυρόπουλο με τον Παπαστεριανό, όμως τα προβλήματα δεν μειώθηκαν ιδιαίτερα, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Οι “Κρητικοί” στο 38′ είχαν μια καλή στιγμή όταν ο Βουό βρέθηκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, επιχείρησε να τον προσπεράσει, έπεσε στο έδαφος όμως ο διαιτητής έδωσε κάρτα στον Ιβοριανό επιθετικό για θέατρο. Για την φάση αυτή ο προπονητής του ΟΦΗ αποβλήθηκε από την αναμέτρηση λόγω της έντονης διαμαρτυρίας του.

Φτωχό το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και 6 (!!!) κίτρινες κάρτες.

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Παναιτωλικό να έχει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να βρει τα πατήματα του και να βρει αντίδραση στο 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 58ο λεπτό ο Παναιτωλικός έκανε 2 τα τέρματα του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Στρέζος απέκρουσε, ο Μοράρ πήρε το ριμπάουντ, σούταρε από κοντά κάνοντας το 2-0.

Σε μια προσπάθεια να ανανεώσει την επιθετική του γραμμή, ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε τα άκρα της επίθεσης δίνοντας εντολή να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Θανάσης Ντίνας αντί του Βαγγέλη Πλατέλλα και λίγο αργότερα ο Αραβίδης (ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ) στη θέση του Κουτσιανικούλη.

Οι κινήσεις αυτές φρέσκαραν τους ασπρόμαυρους, έκαναν την ομάδα πιο πιεστική και επιθετική και στο 86΄κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ όταν ο Έρικσον σε μια προσπάθεια του να διώξει τη σέντρα του Ντίνα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας του 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δόθηκαν ακόμα 6 κίτρινες κάρτες, ενδεικτικό της φύσης του παιχνιδιού.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τη δυάδα των εκτός έδρας αγώνων παίρνοντας 1 βαθμό.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιχάι, Άργκους, Μοράρ, Ρότσα, Χαντάκιας – Μεγιάδο, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Βουό, Νέιρα, Παπαστεριανός, Κουτσιανικούλης

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Δ. Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Γουΐλιαν(66’ Λιάβας), Μανά (81’ Ρότσα), Μάζουρεκ (86’ Χαντάκιας), Ντίας, Μοράρ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (29’ λ.τρ. Παπαστεριανός), Παπάζογλου, Μπολάκης, Ποτουρίδης,  Π. Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νέιρα, Κουτσιανικούλης (75’ Αραβίδης), Πλατέλλας (61’ Ντίνας), Βουό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ