Τορόντο Ράπτορς: Παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους και ύψωσαν το λάβαρο του περσινού πρωταθλήματος

Οι Τορόντο Ράπτορς λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν και του αγώνα κόντρα στους Πέλικανς, παρέλαβαν τα δακτυλίδια του πρωταθλήματος και έπειτα είδαν το αναμνηστικό λάβαρο να υψώνεται στην οροφή του γηπέδου.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Τορόντο Ράπτορς, παρέλαβαν, πριν την έναρξη του αγώνα με τους Πέλικανς, τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018/19, ενώ είδαν και το λάβαρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να υψώνεται στον ουρανό της “Skotiabank Arena”.

Σε μία σεμνή τελετή, ο Άνταμ Σίλβερ έδωσε τα δακτυλίδια στους πρωταθλητές μέσα σε αποθέωση από το κοινό της ομάδας. Ένα προς ένα τα μέλη του Δ.Σ και του προπονητικού επιτελείου της ομάδας και ακολούθως οι παίκτες των Καναδών παρέλαβαν το δακτυλίδι τους, το μεγαλύτερο δακτυλίδι που έχει δοθεί ποτέ στον αμερικανικό αθλητισμό, το οποίο στο κέντρο του έχει ένα διαμάντι 1.25 καρατίων και συνολικά 640 διαμαντάκια!

Αφού παρέλαβε και ο τελευταίος παίκτης του δακτυλίδι του, ο Κάιλ Λάουρι πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τον κόσμο να μετρήσει αντίστροφα για να ανέβει το λάβαρο του πρωταθλήματος, σε μία όμορφη στιγμή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ