Του έμειναν 90 λεπτά!

Η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό (19:00), αφού ο  «Δικέφαλος» σε περίπτωση που δεν ηττηθεί, πανηγυρίζει το πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 34 χρόνια!

Η αναμονή είναι μεγάλη για την κατάκτηση του τίτλου, φάνηκε και στα χθεσινοβραδινά πανηγύρια στην παραλία της πόλης και στα κάστρα της, με του οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να κάνουν τη νύχτα – μέρα.

Τώρα στα του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την έκπληξη και πήρε στην αποστολή τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού φέτος ο Πορτογάλος είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες και δεν γινόταν να λείψει από τον σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά η 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μαλεζάς , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ