Του “βγήκε η ψυχή”, αλλά νίκησε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ξάνθης με 2-0 στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν τέσσερα δοκάρια, τρία ακυρωθέν γκολ και αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο της Ξάνθης. Τα δύο τέρματα σημείωσαν ο Μπίσεσβαρ και ο Κρέσπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στο 82ο λεπτό μετά από ομαδική συνεργασία, η μπάλα βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι και ο Μπίσεσβαρ σούταρε αρχικά, με τον Αμπάντ να αποκρούει και στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και με εύστοχο πλασέ έκανε το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Κρέσπο με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση του Μπίσεσβαρ.

Τα τρία δοκάρια έγιναν σε διάστημα έξι λεπτών και εμπόδισαν τον ΠΑΟΚ να ανοίξει από νωρίς το σκορ. Στο 19′ δυνατό σουτ του Πέλκα  βρήκε το αριστερό δοκάρι του Αμπαντ, δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βιεϊρίνια να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 25′ ο Πέλκας είχε κι άλλο σουτ στο δοκάρι της Ξάνθης. Το τέταρτο δοκάρι για τον “δικέφαλο” έγινε στο 77’ με γυριστή κεφαλιά του Κρέσπο.

Στο 37’ το πρώτο γκολ ακυρώθηκε σωστά για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σφιντέρσκι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Το δεύτερο γκολ ακυρώθηκε στο 51ο λεπτό, με τον Σφιντέρσκι να βρίσκει εκ νέου δίχτυα, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Μάτος, ωστόσο και πάλι έπειτα από εξέταση VAR το γκολ σωστά δεν μέτρησε. Στο 75’ σκόραρε και ο Άκπομ, αλλά ο Μάτος, που έδωσε την ασίστ, ήταν οφσάιντ, οπότε ακυρώθηκε και το τρίτο γκολ.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 31π, ενώ η ακριτική ομάδα είναι στην 5η θέση με 19π.

Κίτρινες: Σφιντέρσκι Μαουρίσιο – Καμαρά, Κοβάσεβιτς

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος (79’ Ελ Καντουρί), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια (64’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (64’ Άκπομ), Σφιντέρσκι.

ΞΑΝΘΗ: Αμπάντ, Σόσα, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Τερκί (79’ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Λούκας (84’ Μπαριέντος), Στάρτζεον, Καμαρά, Ρενέλα (84’ Ντε Αμορίμ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ