Το κρισιμότερο ματς ως τώρα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη, στην αναμέτρηση που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15:30, ΕΡΤ 1) και αμέσως πριν το κρισιμότατο ματς με τη Μίλαν.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με όσα έλεγε και ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του, πρέπει να έχουν ως παράδειγμα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ηλια9κατάφεραν ακόμα και στο τέλος να επικρατήσουν και να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε μία έκπληξη όσον αφορά το αρχικό σχήμα και τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Ελαμπντελαουί να παίζει ως δεξί εξτρέμ και τον Ναουέλ στα αριστερά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Κούτρης, Μιράντα, Καμαρά, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε και Μάνος. Εκτός έμειναν οι τραυματίας Μεριά και Χασάν, καθώς και οι Τσιμίκας, Τουρέ, Πάρντο, Νικολάου, Ανδρούτσος και Μασούρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ