Το ντέρμπι των Κιτρίνων

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι Άρη-ΑΕΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής για την Basket League που θα διεξαχθεί σε 3 δόσεις με την πρώτη να είναι το Σάββατο(8/12).

Το πρωτάθλημα της Basket-League επιστρέφει μετά τη διακοπή για τις αναμετρήσεις της Εθνικής και υπόσχεται θέαμα και ουσία στα παρκέ των γηπέδων καθώς η αγωνιστική αυτή αναμένεται μια από τις κομβικές της σεζόν

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Περιστερίου θα γίνει τη Δευτέρα και θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας παράλληλα και το απόλυτο στις νίκες.

Το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Κολοσσό Ρόδου στην Νέα Σμύρνη, ενώ την ίδια ώρα ο Ήφαιστος υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας. Το Λαύριο φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι που ολοκληρώνει την σημερινή ημέρα είναι αυτό μεταξύ Άρη και ΑΕΚ στο Nick Gallis Hall.

Αύριο(9/12) η Κύμη παίζει κόντρα στον Χολαργό στην Χαλκίδα, ενώ ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα στην Λιθουανία και υποδέχεται στο ΣΕΦ το Ρέθυμνο.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το ματς των δύο αήττητων ομάδων της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ