Το πάλεψε χωρίς αποτέλεσμα…

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, καθώς έχασε από την Τρέντσιν με 2-1.

Το μοναδικό γκολ για την Ένωση πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπότος.

H AEK πίεζε αρκετά όμως δεν είχε καταφέρει να βγάλει κάποιο συνδυασμό για να απειλήσει. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η Τρέντσιν μετρούσε τρεις προσπάθειες έναντι καμίας από την ΑΕΚ.

Πρώτη καλή στιγμή για την Ένωση ηταν στο 24’ η ωραία συνεργασία Μάνταλου με τον Ντέλετιτς, ο Σέρβος σούταρε η μπάλα κόντραρε με τον Λιβάγια που τελικά αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 44’ ο Μανταλος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κέρδισε πέναλτι όμως στόχευσε το δοκάρι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι Σλοβάκοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Στο 79′ η Τρέντσιν εκανε το 1-0 με γκολ του Ντε Πέτρις μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ. Μετά το γκολ οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά το δυνατό σουτ του Κλωναρίδη πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Η ψυχολογία ήταν με το μέρος των Σλοβάκων και στο 88’ ο Μπουκανί έκανε το 2-0 για την Τρεντσίν, αλλά λίγο πριν την λήξη του αγώνα στις καθυστερήσεις η Ένωση κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον με τον Μπότο μετά από συνεργασία Μάνταλου με τον Κλωναρίδη.

ΑΕΚ (1ο ημίχρονο): Τσιντώτα, Παουλίνιο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμάο, Κρστίτσιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Μάνταλο, Λιβάγια

ΑΕΚ (2ο ημίχρονο): Μπάρκας, Παουλίνιο, Χουλτ, Σβάρνας, Βράνιες, Σιμάο, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Λιβάγια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ