Το πήρε στα πέναλτι η Αγγλία!

H Αγγλία νίκησε με 5-6 στη διαδικασία των πέναλτι, αφού η κανονική διάρκεια και τα έξτρα λεπτά της παράτασης δεν έβγαλαν νικητή, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση του UEFA Nations League.

Ο τραγικός εκτελεστής ήταν ο Ντρμιτς για τους Ελβετούς αφού στο 6ο πέναλτι ο Πίκφορντ μάντεψε σωστά δίνωντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η Εθνική Αγγλίας ήταν καλύτερη σε σχέση με τους Ελβετούς, είχαν τρία δοκάρια με τους Κέιν και ένα του Σαρ, ενώ είχαν άλλο ένα με τον Στέρλινγκ στην παράταση, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Ακόμα ο Γουίλσον σκόραρε στο 85’, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ, έπειτα και από βοήθεια του VAR.

Οι Βρετανοί συνέχισαν να χάνουν τις ευκαιρίες με το τσουβάλι και στην παράταση, χωρίς όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αντίθετα οι Ελβετοί φάνηκαν πιο κουρασμένοι και δεν μπόρεσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Κίτρινες: Τσάκα – Ρόουζ, Λίντγκαρντ

ΕΛΒΕΤΙΑ: Σόμερ, Σαρ, Ακάνζι, Ελβέντι, Εμπάμπου, Τσάκα, Φρέουλερ, Ροντρίγκεζ (88’ Ντρμιτς), Σακίρι (65’ Σακίρι), Φερνάντες (61’ Ζακάρια), Σεφέροβιτς (113’ Οκαφόρ)

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Άρνολντ, Γκόμεζ, Μαγκουάιρ, Ρόουζ (70’ Γουόκερ), Ντάιερ, Ντελφ (106′ Μπάρκλεϊ), Άλι, Λίντγκαρντ (106′ Σάντσο), Στέρλινγκ, Κέιν (75’ Γουίλσον)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ