Το πήρε στα πέναλτι η Τυνησία

Νικήτρια στα πέναλτι αναδείχθηκε η Τυνησία κόντρα στη Γκάνα, στην φάση των «16» του Κόπα Άφρικα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν στους «8», όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Μαδαγασκάρη.

Οι «αετοί της Καρχηδόνας» πήραν το προβάδισμα με το γκολ του Κενίσι, αλλά με… αυτογκόλ η Γκάνα ισοφάρισε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Χωρίς διαφορετικό αποτέλεσμα οι δυο ομάδες πήγαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Τυνησία νίκησε με 5-4. Μοιραίος στα πέναλτι από τη Γκάνα ο Εκουμπάν.

Ο Κενίσι, στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από πάσα του Κεχριντα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ του αγώνα για τους φιλοξενούμενους.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με… αυτογκόλ ο Μπέντουι έγραψε το 1-1 και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Οι δυο ομάδες παρέμειναν κολλημένες στο 1-1 και έτσι οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί η Τυνησία επικράτησε με 5-4.

Κίτρινες: Μπόγιε, Μπρον, Μσακνί, Γουακάσο, Κασίμ

Γκάνα: Οφόρι, Γιάντομ, Κασίμ, Μπόγιε, Ραχμάν (116’ Αγκμπενιένου), Ακούα (75’ Εκουμπαν), Γουακάσο, Ογουσου (107’ Κουαμπενα), Πάρτεϊ, Α. Αγιού (Γκιαν), Τζ. Αγιού

Τυνησία: Ασέν (121’ Μπεν Μουσταφά), Κεχριντα, Μπρον, Μεριάχ, Χανταντί, Σάαλελι, Σκιρί, Σασί, Μπαντρί (68’ Καζρί), Κενίσι (90’ Μπέντουι), Μσακνί (82’ Σλιτί)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ