Το πρωτάθλημα της ανήκει!

Το πρωτάθλημα της Laliga πανηγύρισε και μαθηματικά η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 στο κατάμεστο «Καμπ Νοου» στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του ντέρμπι κορυφής, ενώ μόλις στο 14’ είχαν το πρώτο δοκάρι, ο Μέσι πάσαρε στον Άλμπα, όμως ο Ισπανός μπακ δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο μερος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή μιας και ο Ντιέγκο Κόστα στο 27’ αντίκρισε της απευθείας κόκκινη επειδή έβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι Καταλανοί στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν ρυθμούς δεν άφησαν περιθώρια στην Ατλέτικο και τελικά πήραν το τρίποντο. Δύο λεπτά ήταν αρκετά για την Μπαρτσελόνα να καθαρίσει το ματς, στο 85’ ο Σουάρες άνοιξε το σκορ και στο 86’ ο Μέσι με ωραία προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι Μπλαουγκράνα έφτασαν τους 73 βαθμούς και πλέον δεν χάνουν με τίποτα το πρωτάθλημα, ενώ η Ατλέτικο παρέμεινε δεύτερη με 62.

Σκόρερ: 85′ Σουάρες, 86′ Μέσι

Κίτρινες: Τόμας, Γκριεζμάν, Γκοντίν, Πικέ

Κόκκινες: 27’ Ντιέγκο Κόστα

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Αρθούρ(60’ Μάλκομ), Μέσι, Κουτίνιο(80’ Αλενια), Σουάρεζ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Άριας(35’ Κορέα), Χιμένεζ, Γκοντίν, Σαούλ, Ροντρίγκο(85’ Σεμέδο), Παρτέι, Κόκε, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα, Λουίζ (58’ Μοράτα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ