Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Η φετινή διαδρομή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην ευρωλίγκα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και με 7 αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου όλα είναι πιθανά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για να πάνε ψηλότερα καθώς απέχουν 4 νίκες από την την 5η ΤΣΣΚΑ την οποία υποδέχονται την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο με την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών ακόμα και το κεκτημένο της 6ης θέσης τίθεται εν αμφιβόλω καθώς το πρόγραμμα μέχρι το τέλος είναι δύσκολο και πρέπει η ομάδα να αλλάξει άμεσα εικόνα.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται ΤΣΣΚΑ,Χίμκι και Μακάμπι, ενώ θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα σε Φενέρμπαχτσε, Άλμπα Βερολίνου, Αναντολού Εφές και Μπασκόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα  του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μέχρι το τέλος:

5/3 Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
13/3 Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός
19/3 Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός
25/3 Παναθηναϊκός – Χίμκι
27/3 Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός
3/4 Παναθηναϊκός – Μακάμπι
10/4 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ