Το who is who των πιθανών αντιπάλων του Αστέρα

Τους πιθανούς του αντιπάλους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, έμαθε χθες το μεσημέρι στην Νιόν της Ελβετίας, ο Αστέρας.

Οι Αρκάδες εάν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σκοτσέζων (26/07 & 02/08), θα τεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε (ΝΟΡ) – Λάτσι (ΑΛΒ).

Το who is who των πιθανών αντιπάλων του Αστέρα:

 

Το προφίλ της Molde FK:

 

Πρόκειται για μία Νορβηγική ομάδα με έτος ίδρυσης το 1911. Έδρα της το Aker Stadion, χωρητικότητας 11.800 θέσεων. Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται από τον Οκτώβρη του 2015, ο παλαίμαχος Νορβηγός άσσος της Manchester United, Solskjaer, ο οποίος γαλουχήθηκε και αναδείχτηκε σαν ποδοσφαιριστής από της ακαδημίες της Molde.

Η Νορβηγοί για να βρεθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισαν την Γκλέναβον από την Βόρειο Ιρλανδία με συνολικό σκορ πρόκρισης 6-3 (5-1, 1-2)

Η συνολική αξία του ρόστερ της Molde ανέρχεται στα 10,95 εκ. €, με μέσο όρο ηλικίας 24,4 έτη.

 

Το προφίλ της KF Laci:

 

Εδρεύει στην ομώνυμη πόλη όπου βρίσκεται βορειοδυτικά της Αλβανίας. Το γήπεδο της, Stadiumi Laci, είναι χωρητικότητας 2.300 θέσεων. Προπονητής της ομάδας ο 49χρονος Besnik Prenga με καταγωγή από Αλβανία και Κροατία.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο, οι Αλβανοί έκαναν την υπέρβαση ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ανόρθωσης με συνολικό σκορ πρόκρισης 2-2 (2-1, 1-0), λόγω του εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν στην Κύπρο.

Η συνολική αξία της ομάδας ανέρχεται στα 4,05 εκ. €, με μέσο όρο ηλικίας 22,2 έτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ