Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα στο πόλο ο Ολυμπιακός

Τρεις πολύ σημαντικές μεταγραφές έκλεισε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον 31χρονο Κροάτη Μάρο Γιόκοβιτς, τον 31χρονο Σέρβο Στεφάν Μίτροβιτς και τον επίσης 31χρονο Κροάτη Ιβάν Μπουλούμπασιτς, τρεις εν ενεργεία διεθνείς πολίστες και μάλιστα παγκοσμίου κλάσεως.

Οι τρεις αθλητές είχαν εξαιρετικά υψηλό κασέ, όμως οι μεταγραφές τους πραγματοποιούνται με τη βοήθεια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διεθνής Σέρβος περιφερειακός Στέφαν Μίτροβιτς, τον οποίο αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό του Champions League, έχει δυο Ευρωπαϊκά, δυο Euro Cup και δυο Σούπερ Καπ Ευρώπης, ενώ έχει κατακτήσει νταμπλ στη Σερβία με την Παρτιζάν και στην Ουγγαρία με Ζόλνοκ και Φερεντσβάρος.

Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός, Ιβάν Μπουλούμπασιτς, έχει κατακτήσει Ολυμπιακά, παγκόσμια, αλλά και ευρωπαϊκά μετάλλια και θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην Κροατία.

Ο Μάρο Γιόκοβιτς το 2012 κατέκτησε το χρυσό στο Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει κατακτήσει τα πάντα με τους Κροάτες αλλά και τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ενώ έχει παίξει και στην Προ Ρέκο. Μετρά δυο παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα Ευρωπαϊκό, δυο Champions League και δυο Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Οι τρεις μεταγραφές αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο (20/6).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ