Τσάβι Πασκουάλ: “Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι”

 Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στο άντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και ο Τσάβι Πασκουάλ τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια αν θέλει να φύγει με ένα πολύ σπουδαίο διπλό που θα αλλάξει τα δεδομένα στη συνέχεια. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός κατά την αναχώρηση της ομάδας.

«Η Ρεάλ είναι μία πάρα πολύ ομάδα και κάτοχος του τίτλου. Παίζει πολύ καλά και μετά και την ήττα στο πρωτάθλημα, θα είναι ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και επιθετικοί. Για να νικήσουμε τη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Σημειώνει κατά μέσο όρο 85 πόντους και πρέπει να είμαστε έξυπνοι στην επίθεση με ένα διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες”.

Ο Πασκουάλ δεν ξεχνά και την άμυνα: “Εννοείται πως θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αμυντικά. Αν τα κάνουμε όλα καλά θα έχουμε μια ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε λάθη και συναισθήματά. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί θα το εκμεταλλευτούν στον αιφνιδιασμό, κάτι που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αφού μαζεύει πολλά επιθετικά. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ