Τσάρλι Νίκολας: «Ο Πεπέ ήταν ένα ρίσκο, με βάση τα λεφτά που δαπανήθηκαν»

Ο παλιός άσος της Άρσεναλ, Τσάρλι Νίκολας, δήλωσε πως μεταγραφή του Νικολάς Πεπέ δεν έχει βγει ακόμα.

Ο Πεπέ κόστισε στους «κανονιέρηδες» 72εκ λίρες και δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα. Ο 57χρονος Σκωτσέζος θεωρεί πως ο 24χρονος δεν χρειαζόταν από τους Λονδρέζους, διότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που απαρτίζουν την επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα κομμάτι του παιχνιδιού που έχει χειροτερέψει αρκετά είναι η άμυνα και τα λεφτά που δαπανήθηκαν, δεν πήγανε σε παίχτες που θα μπορούσαν να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα. Ο Πεπέ παλεύει για να τα καταφέρει, σε μια ομάδα που ξόδεψε 72 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει. O Θεμπάγιος ξεκίνησε τη σεζόν καλά και είναι ταλαντούχος παίχτης, αλλά μήπως δεν ταιριάζει στο σύστημα;». Ο Πεπέ ήταν ένα ρίσκο, με βάση τα λεφτά που δαπανήθηκαν και ακόμα δεν έχει βγει για την ομάδα. Το παιδί έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης, αλλά ίσως έπρεπε να επενδυθούν αλλού τόσα πολλά λεφτά, ειδικά όσο υπάρχει ο  Σακά, o Νέλσον και ο Μαρτινέλι. Η άμυνα ήθελε ξεκαθάρισμα και βελτίωση, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ο Τιέρνι θέλει χρόνο για να βρει τον εαυτό του, αλλά δεν θα τα λύσει όλα μόνος του»..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ