Υποψήφιος για τον πάγκο της Γουέστ Χαμ ο Μόγες

Ένας από τους αρκετούς υποψήφιος για τον πάγκο της Γουέστ Χαμ, σε περίπτωση απόλυσης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, είναι ο Μόγες.

Ο Μόγες έφυγε από την Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι του 2018, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τα “σφυριά”, με την θέση του να παίρνει ο Πελεγκρίνι.

Ο 56χρονος Άγγλος τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα της Γουέστ Χαμ τον Νοέμβριο του 2017, αντικαθιστώντας τον Σλάβεν Μπίλιτς, οδηγώντας την ομάδα στην παραμονή στην 1η κατηγορία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νταβίντ Σουλιμάν φέρεται να είπε τότε: «Ήταν ο σωστός άνθρωπος για να γυρίσει τα πράγματα».

Ωστόσο, η απόφαση του ήταν να μην του προσφερθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πελεγκρίνι βρίσκεται υπό πίεση, καθώς η Γουέστ Χαμ έχει υποχωρήσει στην 17η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η ασταθής απόδοση της ομάδας και το ότι ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα, τις τελευταίες δύο καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους, με σκοπό την βελτίωση της ομάδας, είναι επιβαρυντικοί παράγοντες για τη θέση του Χιλιανού.

Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει το Σάββατο την Τσέλσι και σε περίπτωση ήττας, ίσως υπάρξουν εξελίξεις στον πάγκο των Λονδρέζων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ