Υποψήφιος για τον πάγκο της Νιούκαστλ ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων προπονητών, για τον πάγκο της Νιούκαστλ.

O Αργεντίνος με πολυετή θητεία στην ομάδα του Λονδίνου, είναι άνεργος από τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, ο ίδιος δείχνει θετικός στο να επιστρέψει στην Αγγλία και στην Premier League.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ έχουν εντυπωσιαστεί από το έργο και την δουλειά του Ποκετίνο, στα πέντε χρόνια παραμονής του στον πάγκο των «Πετεινών». Μάλιστα οι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ είναι έτοιμοι να δώσουν έως και 20 εκατομμύρια λίρες στον Αργεντίνο τεχνικό.

Παρόλα αυτά, στην λίστα βρίσκεται και ο Ράφαελ Μπενίτεθ, που βρίσκεται στην Κίνα και την Ντάλιαν Γιφάνγκ. Ο Ισπανός θα είναι η δεύτερη επιλογή, σε περίπτωση που ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν έρθει σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ