Υπό προστασία ο Κόντε, δέχθηκε απειλητικό μήνυμα και σφαίρα

Τα ιταλικά Μέσα έχουν πάρει “φωτιά” τις τελευταίες ώρες, καθώς ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε φέρεται να δέχεται απειλές μαφιόζικου τύπου.. Ο τεχνικός της Ίντερ δέχθηκε ένα πακέτο, που περιείχε ένα απειλητικό σημείωμα συνοδευόμενο από μια σφαίρα.

Το πακέτο στάλθηκε κατευθείαν στην αστυνομία. H αστυνομία θα ελέγξει το φάκελο για δακτυλικά αποτυπώματα, σε μια προσπάθεια να βρει τον δράστη και το κίνητρό του, για την απειλή προς τον 50χρονο προπονητή.
Πιστεύετε πως τέτοιες απειλές είναι συχνές και στον πολιτικό κύκλο στην Ιταλία και πως η πραγματική απειλή είναι είναι ελάχιστη έως και μηδαμινή.

Ωστόσο, σεκιούριτι έχουν τοποθετηθεί στην κατοικία του Ιταλού, ενώ έχει αυξηθεί η φύλαξη στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ με 24ωρη παρακολούθηση μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης όλου του χώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ