Φαβορί για τον τίτλο η Σίτι

Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι πλέον η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με 1-0 της Λέστερ στο «Ετιχάντ» στο πλαίσιο της 37ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Premier League.

Τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να κλείσουν τη Λέστερ στα καρέ της.

Οι «αλεπούδες» δυσκολεψαν τους “πολίτες” αμυντικά, χωρίς να τους αφήνουν χώρους να απειλήσουν την εστία του Σμάιχελ.

Η Σίτι είχε δοκάρι με τον Αγουέρο στο 31′ στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στέρλινγκ από το ύψος της μικρής περιοχής απείλησε με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Την λύτρωση στην Μάντσεστερ Σίτι έφερε ο Κομπανί στο 70’ με απίστευτη βολίδα εκτός περιοχής, νικώντας τον Σμάιχελ για το 1-0. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε ξανά στην κορυφή με +1 και άφησε τη Λίβερπουλ δεύτερη 94 βαθμούς.

Η Λέστερ επαιζε μόνο για το γόητρο, καθώς έχει σωθεί, ενώ δεν κυνηγάει ούτε θέση στην Ευρώπη. Μοναδική καλή στιγμή είχε στο 87’ για να ισοφαρίσει με τον Ιχεανάτσο που έκανε το πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκιουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα, Φόντεν(58’ Σανέ), Στέρλινγκ, Μπερνάντο Σίλβα(90’ Στόουνς) , Αγκουέρο(87’ Γκαμπριέλ Ζεζούς)

Λέστερ: Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Εντιντί, Τίλεμανς(72’ Μπαρνς) , Τσουντούρι, Ολμπράιτον(86’ Γκρέι ), Μάντισον(80’ Ιχεανάτσο), Βάρντι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ