Φενέρ: Συμπτώματα κορωνοϊού σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Κάποιοι παίκτες και μέλη του επιτελείου της Φενέρ παρουσίασαν συμπτώματα κορωνοϊού και ο σύλλογος ενημέρωσε πως προχωρά στα απαραίτητα τεστ για να φανεί, αν υπάρχουν κρούσματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου, κάποιοι παίκτες της ομάδας και μέλη (προσωπικό) της έχουν συμπτώματα του κορωνοϊού και για αυτό το λόγο πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ εξεύρεσης του ιού στον οργανισμό τους ή όχι.

Το συμπέρασμα εξάχθηκε από τη στιγμή που έγινε ένας προληπτικός έλεγχος ρουτίνας, όταν διαπιστώθηκε πως ορισμένοι έχουν τα γνωστά συμπτώματα.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από την πλευρά της Φενέρ με περισσότερες λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε πως η τουρκική λίγκα ήταν η τελευταία που αναβλήθηκε πανευρωπαϊκά, παρά τις αντιδράσεις μεταξύ των παικτών. Φαίνεται πως η απόφαση αυτή έβλαψε αρχικά τη Φενέρ και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα θα έχουν μολυνθεί παρότι οι τελευταίοι αγώνες έγιναν “κεκλεισμένων των θυρών”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ