Φερέιρα: «Οι παίκτες μου άξιζαν την νίκη»

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν βαθμούς, αφού οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες, χωρίς τέρματα (0-0).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δημιύργησε φάσεις, αλλά ο Διούδης ήταν εξαιρετικός, κάνοντας εξαιρετικές επεμβάσεις για να σταματήσει την μπάλ και κρατώντας το 0-0. Το «Τριφύλλι» παρέμεινε στην 4η θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ απομακρύνθηκε κι άλλο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά την λήξη του αγώνα, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, με το αποτέλεσμα να την αδικεί, καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικέφαλου»:

«Είναι φυσιολογικό να μην περιμένει ο κόσμος καλά ματς μετά από δύο μήνες αποχή. Στο πρώτο ματς η ομάδα δεν έπαιξε οργανωμένα και καλά. Όμως και τότε η ομάδα άλλαξε την εικόνα προς το καλύτερο. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και καλύτερα. Είχαμε γεμάτη εμφάνιση αλλά μας έλειψε το γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι άδικο σύμφωνα με τις ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δημιούργησε καταστάσεις μόνο από στατικές φάσεις. Θεωρώ πως οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη.

Κρατάμε την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή μας. Επιθετικά είχαμε γεμάτη εμφάνιση και από τον άξονα και από τα πλάγια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως είχαμε μια ομάδα που έδειξε απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πως θέλει να νικήσει. Αυτό που δεν πήραμε ίσως το πάρουμε άλλη στιγμή».

Για τον τραυματισμό του Μίσιτς: «Είναι η πρώτη μου σεζόν που αισθάνομαι πως υπάρχουν τόσα πολλά εμπόδια, από χαμένους βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε, τραυματισμούς κτλ. Η ομάδα έδειξε ανωτερότητα και όποιος βρίσκεται στο ρόστερ αξίζει και είναι έτοιμος να βοηθήσει. Είναι μια δύσκολη σεζόν για μένα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ