Φερέιρα: «Προετοιμασία για Ευρώπη, ξέρει η διοίκηση αυτά που θέλω»

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Κλουζ και αναφέρθηκε για το ρόστερ που θέλει να διαμορφώσει, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε αυτό (Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης και Γαϊτανίδης), για τον ρόλο του Μάτος, αλλά και τις μεταγραφές.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία του ΠΑΟK:«Θέλω να πω ότι μου αρέσει η λέξη ισορροπία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξέρουμε τι θέλουμε. Καλό τεστ γιατί δουλέψαμε την επιθετική ανάπτυξη. Πράγματι έπαιξαν παίκτες που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό. Θέλω ένα μικρό ρόστερ. Ο Μιχαιλίδης είναι ο επόμενος από τους μικρούς που θα ναι με εμάς

Στο ελληνικό πρωτάθλημα θα συναντήσουμε σφιχτές άμυνες και σίγουρα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό αλλά προέχουν τα ματς του Champions League όπου θα συναντήσουμε δυσκολίες και πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Στα νοκ άουτ παιχνίδια πρέπει να έχεις ισορροπία.

Για τον Λέο Μάτος: «Έχω συζητήσει αρκετά με τον Μάτος πρέπει να καταλάβει ότι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Champions League. Είναι έξυπνος και καταλαβαίνει πως πρέπει να παίξει. Δεν πρόκειται να του αφαιρέσω την ποιότητα του και την επιθετική του ικανότητα.

Ο Μάτος έχει την ικανότητα να οδηγήσει τη μπάλα από πίσω και αν θυμάστε ξεκινούσε από έξω και συνέκλεινε προς τα μέσα. Εγώ θέλω μια ομάδα με ποικιλία και που δύσκολα θα την αντιμετωπίζει ο αντίπαλος».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Η διοίκηση ξέρει τα θέλω μου και όσα χρειάζομαι και ξέρει τις ανάγκες του συλλόγου. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα πιο ισχυρή αν έχουμε 2 ισάξιους παίκτες θα συμβεί αυτό. Έχω λάβει τις αποφάσεις μου έχω κάνει μια ανάλυση του 1ου σταδίου και των φιλικών αγώνων. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε όλους θα κρατήσουμε κάποιους.
Τους υπόλοιπους θα τους κοιτάμε μεν αλλά θα τους δώσουμε την ευκαιρία να μας αποδείξουν την ποιότητα τους δίνοντας τους δανεικούς. Εγώ πάντα ήθελα νεαρούς. Χρειάζεται βέβαια να έχουμε παίκτες με εμπειρία».

πηγή: paokday.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ