Φιλική ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Η Τουρκία υποδέχτηκε την Ελλάδα στο Αττάλεια Αρένα σε φιλική αναμέτρηση, αλλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-1.

Η Τουρκία με δύο γρήγορα γκολ βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στο 11′, ο Γιασίτσι έδωσε την πάσα στον Ουντέρ, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλό του και έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα (17′), ο Ουντέρ με πολύ καλή προσπάθεια, έδωσε στον Καραμάν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 2-0.

Η Ελλάδα αντέδρασε στο 24′, όταν το σουτ που επιχειρήθηκε, σταμάτησε στο δοκάρι κσι κατέληξε άουτ. Η εθνική μας ανέβασε ρυθμούς, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει πριν το ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Η Τουρκία απείλησε στο δεύτερο μέρος, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές για τους γηπεδούχους δεν βοήθησαν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Οι στατικές φάσεις – κυρίως για τους γηπεδούχους – δεν βοήθησαν ώστε να απειλήσουν το αντίπαλο τέρμα και να σημειώσουν ένα γκολ. Η μόνη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο τελευτσίο 20λεπτο, αλλλσ το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+2′), η Ελλάδα κατάφερε να μειώσει όταν κέρδισε κόρνερ και ο Κουρμπέλης βρέθηκε στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Η εθνική Ελλάδος θα στρέψει την προσοχή της στον αγώνα με την Ιταλία, που θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Κίτρινες: Κουρμπέλης – Οζιακούπ

Τουρκία: Τσακίρ, Μέρας, Σογιουντσού (Τεκντεμίρ 62′), Άιχαν, Σανγκαρέ, Τουφάν (Οζιακούπ 46′), Γιοκουσλού, Τοσούν (Γισλκίν 55′), Γιασίτσιν (Καχβετσί 46′), Ουντέρ (Μπελόζογλου 80′), Καραμάν (Ομούρ 46′)

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Μαυρίας (Κώτσιρας 73′), Κουρμπέλης, Κούτρης (Σταφυλίδης 46′), Μασούρας (Ντουρμισάι 65′), Σιώπης (Μάνυσλις 75′), Σάμαρης, Πέλκας (Κολοβός 46′), Βαλεριάνος (Μπουχαλάκης 54′), Κουλούρης, Φορτούνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ