Φιλική νίκη στο Αγρίνιο για τα ‘’καναρίνια’’

Το 3ο φιλικό του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο , συνοδεύτηκε με νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου, χάρη στο τέρμα του νεαρού επιθετικού Αλέξανδρου Καββαδία. Το σύνολο του Λουίς Κάστρο μπήκε βελτιωμένο στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες , αλλά δεν έλειψαν τα λάθη.

Στα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού τα ‘’καναρίνια’’  υπέπεσαν σε λάθη που λίγο έλειψε να τους κοστίσουν . Στο πρώτο κιόλας λεπτό ο Πανιώνιος απείλησε την εστία του Κνετ με το σουτ του Σίντι Αλί το οποίο όμως εξουδετερώθηκε από τον Αυστριακό κίπερ. Στη συνέχεια οι ‘’πάνθηρες’’ συνέχισαν να επισκέπτονται τα καρέ του Παναιτωλικού ωστόσο ο γκολκίπερ των Αγρινιωτών αποσιωπούσε τον κίνδυνο. ‘Οσο περνούσαν τα λεπτά , ο τίτορμος  ανέβασε στροφές απειλώντας με το δοκάρι του Ντάλσιο.

Στο 8’ ο Καββαδίας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με εξαιρετική κεφαλιά . Μετά το γκολ το σύνολο του Λουίς Κάστρο πάτησε γκάζι και προσπάθησε για το δεύτερο τέρμα ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι . Με το 1-0 οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος πήρε μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων  αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις.

Τελικά οι κυανοκίτρινοι κατάφεραν να διατηρήσουν το σκορ υπέρ τους  και δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Άκη Μάντζιου να ισοφαρίσουν .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός : Κνετ (65’ Θεοδωρόπουλος), Μπακαδήμας (46’ Ταχάρ), Λουσέρο (65’ Γιοβάνοβιτς), Τσιγγάρας, Λιάβας (46’ Σανιά), Μπάλμπι (65’ Μπελεβώνης), Ντάλσιο (77’ Κωνσταντόπουλος), Φυτόπουλος (46’ Μιμίτο), Ντίας (46’ Ντουάρτε), Ρομάν (77’ Σκόνδρας), Καββαδίας (46’ Μπαΐροβιτς).

Πανιώνιος : Μαλέρμπ, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Καμαρά, Σίντι Αλί, Τσιλούλης, Γρίβας. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νίκας, Μιλόγιεβιτς, Δούμτσιος, Οικονομίδης, Αραμπουλί, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Άρτσε, Μπαξεβάνος, Παπανικολάου, Μίκο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ