Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Αστέρα

Με 1-0 επικράτησε ο Πανιώνιος επί του Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση στην Νέα Σμύρνη.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι από τους φιλοξενούμενους ενόψει νέας σεζόν και ήταν αυτοί οι οποίοι κατείχαν τα ηνία του ματς.

Είχαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, είχαν ένα δοκάρι με τον Σαραμαντά στο 74′ σε σεντρα-σουτω όμως κατάφεραν να πετύχουν μόλις ένα τέρμα.

Στο 60′ λοιπόν ο Άρσε μέσα στην περιοχή έκανε ένα ωραίο πλασέ και πέτυχε το σκορ του αγώνα που έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίγκεζ, Ευαγγέλου (79′ Σταυρόπουλος), Κόρμπος, Μανιάτης (67′ Μιλόγεβιτς), Αρσε, Καμαρά, Τσιλούλης, Δόμτσιος.

 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώστιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης (79′ Σουάρεζ), Ματρικάρντι (65′ Αντζουλάς), Βαλιέντε, Μπόρχα Φρνάντεθ, Τζίμας (13′ λ.τ. Μπελόκ), Καπίγια, Κρέσπι (65′ Βλάχος), Δουβίκας (79′ Ανχελ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ