Φιλικό με την Κόστα Ρίκα για την Εθνική στο Νιου Τζέρσεϊ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η Εθνική ομάδα θα συμμετέχει σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, με τον πρώτο της αντίπαλο να είναι η Κόστα Ρίκα στο Νιου Τζέρσεϊ στις 26 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας Ομάδας στη διάρκεια του «2020 U.S. Tour», που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το UEFA Nations League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στη Red Bull Arena του New Jersey με ώρα έναρξης 20.00.

Οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδας και Κόστα Ρίκα έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν μία μόλις φορά, στο Ρεσίφε της Βραζιλίας , στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 (photo).  Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτι η Κόστα Ρίκα επικράτησε με 5-3.

Στον αγώνα της 26ης Μαρτίου οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με όλα τα βασικά στελέχη τους. Το πλήρες πρόγραμμα του ταξιδιού της Εθνικής Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ