Φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ ο Ολυμπιακός

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα γίνει στην Πολωνία, από τις 24 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής των «ερυθρολεύκων» στην περιφέρεια του Γκντανσκ, θα δώσουν και αρκετά φιλικά.

Ένα εξ αυτών φαίνεται πώς έχει «κλειδώσει» και θα είναι με την Λέγκια Γκντανσκ. Αυτό τόνισε ο προπονητής της, Πιότρ Στοκόβιεκ. Σε συνέντευξή του στο «przegladsportowy.pl» υπογράμμισε πώς θα αντιμετωπίσει τον Θρύλο.

Με τον τεχνικό της πολωνικής ομάδας να σχολιάσει πώς «Έχουν κάνει επαφές με πολλά δυνατά κλαμπ για να δώσουμε ματς προετοιμασίας. Θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης, την Χαποέλ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, αλλά και την γερμανική Τσέμνιτζερ που θα κάνει προετοιμασία στην περιοχή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ