Φορλάν: “Το χρυσό παπούτσι που κέρδισα ήταν η αρχή για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ”

Ο Ντιέγκο Φορλάν μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού το 2009, όπου αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός κέρδισε το βαβείο την σεζόν 2008/2009 για την εξεαιρετική πορεία που είχε κάνει και την επόμενη χρονιά βοήθησε τους “ροχιμπλάνκος” να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου Γιουρόπα Λιγκ στην ιστορία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θυμάμαι την σεζόν που κατέκτησα το χρυσό παπούτσι με μεγάλη στοργή. Όλοι θέλαμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά, ήταν αυτό που άξιζε η ομάδα για όλα αυτά που είχε κάνει”.

“Το βραβείο που κέρδισα ήταν η αρχή των όσων έγιναν μετά, δηλαδή την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, γι αυτό και το θυμάμαι πολύ στοργικά”.

“Είχα πολύ καλό σερί, 32 γκολ σε 33 συμμετοχές, ξεκίνησα με αρκετά γκολ από την αρχή”.

Στην συνέχεια ο Φορλάν μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Σέρχιο Αγκουέρο στην επίθεση της Ατλέτικο αλλά και για ένα από τα καλύτερα γκολ που έχει πετύχει:

“Με τον Αγκουέρο ήμασταν πολύ καλό δίδυμο, ήμασταν διαφορετικοί αλλά καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον”.

“Ένα από τα καλύτερα μου γκολ ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ήταν εκλπηκτικό. Ο Γιαγιά Τουρέ με μάρκαρε, χάναμε 2-0 και σκόραρα από τα 35 μέτρα”.

Στο τέλος, ο πρώην διεθνής εξέφρασε την ευγνωμωσύνη του για τους οπαδούς της ισπανικής ομάδας:

“Δεν ονειρεύεσαι ατομικά βραβεία όταν είσαι νέος, απλά ονειρεύεσαι να είσαι ποδοσφαιριστής. Με το να είσαι καλός σε αυτό που πρέπει, καταλήγεις να βοηθάς την ομάδα στο να πετυχαίνει όσα πιο πολλά γίνεται”.

“Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί και θα θυμάμαι πάντα την αγάπη που μου έδιναν”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ