“Φουλάρει” για Γκέντσον Φερνάντες η Τσέλσι

Για την απόκτηση του Γκέντσον Φερνάντες της Μπενφίκα, ενδιαφέρεται η Τσέλσι, σύμφωνα με το Sky Sports. Η προσφορά των “Μπλε” θα είναι για δανεισμό 18 μηνών, με οψιόν αγοράς στα 55 εκατομμύρια λίρες, με απαραίτητη προϋπόθεση να αγωνιστεί τουλάχιστον στο 50% των αναμετρήσεων της ομάδας.

Η Γουέστ Χαμ έκανε παρόμοια προσφορά, δίνοντας 33 εκατομμύρια για την οψιόν αγοράς. Έχοντας επίσης, μικρότερο ποσοστό συμμετοχής ως προϋπόθεση για ενεργοποίηση της προσφοράς από το 50% των Λονδρέζων.

Ο 20χρονος Πορτογάλος έχει 13 συμμετοχές με μία ασίστ φέτος. Ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ με τους “Αετούς”. Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η οριστική απόφαση θα παρθεί από την ομάδα και τον παίκτη από κοινού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ