Φρανκ Λάμπαρντ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τον έχω τον Βέρνερ στην ομάδα.

Ο Τίμο Βέρνερ, είναι και επίσημα παίκτης της Τσέλσι και όπως είναι λογικό επικρατεί τεράστιος ενθουσιασμός, στις τάξεις του συλλόγου. Ο προπονητής των «Μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ, στο πλαίσιο κατά της «ψηφιακής» συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής (19/06), τόνισε πως η μεταγραφή του, θα ενισχύσει αρκετά την ομάδα και θα βάλει τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων της επόμενης σεζόν.

Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε ενθουσιασμένος: «Είναι σαφώς ένας παίκτης που μας άρεσε. Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Τον έβλεπα πριν αναλάβω καν αυτή τη δουλειά. Σίγουρα θα μας ενισχύσει. Έχει τεράστιο ταλέντο, είχε μια φανταστική σεζόν φέτος αλλά και πριν από αυτή.

Φαίνεται ότι ήταν συναρπαστικό έργο για αυτόν, επειδή προφανώς είχε και κάποιες άλλες πολύ καλές επιλογές. Το ταλέντο που έχει ο Τίμο, η προσωπικότητά του και η ταπεινοφροσύνη του, με έκαναν πραγματικά να… λάμψω όταν του μιλούσα, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τον έχω πλέον στην ομάδα.

Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Πολύς ανταγωνισμός για τους τέσσερις πρώτους, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε σ’ αυτά τα τελευταία παιχνίδια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ