Χάλκινο μετάλλιο η Ιωαννίδου στα -44 κιλά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων

Με το χάλκινο μετάλλιο της Χρυσούλας Ιωαννίδου στα -44 κιλά αλλά και οκτώ πέμπτες θέσεις, άνοιξε για τα ελληνικά χρώματα, η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων που φιλοξενείται στην Μαρίνα Ντ`Ορ της Ισπανίας.

Η Ιωαννίδου, η οποία είχε πάρει την πρόκριση μέσω του Ευρωπαϊκού πρωταλήματος συλλόγων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, σημείωσε τρεις σερί νίκες. Επικράτησε 19-6 της Χογκ από τη Μεγάλη Βρετανία, 16-11 της Αλαχβερντίγεβα από το Αζερμπαϊτζάν και 13-12 της Ντούβανσιτς από την Κροατία. Στον αγώνα για την είσοδό της στον τελικό, ηττήθηκε 23-3 από το Νο-1 του κυρίως ταμπλό της κατηγορίας, την Λισατσένκο από την Ρωσία.

Με το μετάλλιο… φλέρταραν και οι Ιωάννης Πράπας (-48κ.), Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος (-45κ.), Ιωάννης Μυλωνάς (-45κ.), Ανθούλα Σινάνη (-49κ.), Νεφέλη Δέσποινα Σταμέλου (-44κ), Ευλαμπία Παππά (-44κ.), Ζωή Παπαγεωργίου (-44κ.) και Μαρία Φεύγα (-42κ.), κατέλαβαν όμως την 5η θέση στις κατηγορίες τους.

Πηγή : Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ