Χάνει έδαφος η Ατλέτικο, σημαντική νίκη για Μαγιόρκα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να χάνει έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σεβίλλη στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με τον Ντε Γιονγκ μόλις στο 19’, ο οποίος με σουτ στην κίνηση από την περιοχή νίκησε τον Ομπλακ για το 0-1.

Το γκολ ταρακούνησε τους γηπεδούχους που μέσα τέσσερα λεπτά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Ο Μοράτα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 32’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Φέλιξ σημείωσε (36’) το 2-1.

Το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό για μια βαθμολογική θέση που θα τους οδηγησει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Οκαμπος να ισοφαρίσει με πέναλτι για το 2-2.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με την Σεβίλλη να φτάνει την τρίτη θέση και τους 47 βαθμούς, ενώ οι ροχιμπλάνκος έφτασαν τους 45 (πέμπτη θέση).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε) : Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο(54’ Καράσκο), Κορέα, Σαούλ, Γιορέντε, Κόκε, Μοράτα(68’ Ντιέγκο Κόστα), Φέλιξ(80’ Βιτόλο)
Σεβίλλη (Λοπετενγκι): Βατσλίκ, Ρεγκιλόν, Κάρλος, Κουντέ, Νάβας, Μπανέγα, Γκουντελι, Τζόρνταν(74’ Γκόμεζ), Οκαμπος, Λ.Ντε Γιονγκ, Σούσο (63’ Εν-Νεσίρι)

Εϊμπάρ – Μαγιόρκα 1-2

Στο παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα, η Μαγιόρκα κατάφερε να επικρατήσει της Εϊμπάρ στο “Ιπουρούα” με 2-1 και πήρε την πρώτη νίκη μακριά από την εδρα της.
Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να νικήσουν, ώστε μείνουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μαγιόρκα αμύνθηκε σε όποια επίθεση των Βάσκων, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ντάνι Ροντρίγκες στο 42′. Η Εϊμπάρ πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Κούμπο στο 78′ ήταν αυτος που έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Εϊμπάρ ήταν να μειώσει με τον Μπίγας στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη η Μαγιόρκα έφτασε τους 25 βαθμούς χωρίς να ξεφύγει απ’ την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Εϊμπάρ παρέμεινε στους 27.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ