Χάνει Ραντζέλοβιτς από την προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Μετρά απώλειες ο Πέδρο Μαρτίνς για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς στη μακρά λίστα αναμένεται να προστεθεί και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που είναι δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» στη Ραντνίτσκι Νις μετρώντας 34 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ φέτος, ήταν στο πλάνο να συμμετέχει στην προετοιμασία για να τον δει ο Πορτογάλος τεχνικός και να αποφασίσει αν θα τον επανεντάξει στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο ο Ραντζέλοβιτς αναμένεται να λάβει μέρος με την Εθνική U21 της Σερβίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούνιο. Οι μίνιμουμ τρεις αγώνες που θα δώσει θα γίνουν 17, 20 και 23 Ιουνίου και θα επιστρέψει το νωρίτερο στις 5 Ιουλίου χάνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πιθανώς ως και τις 20 Ιουλίου τους Σισέ, Καμαρά, Μεριά και Χασάν λόγω συμμετοχής στο Κόπα Άφρικα, ενώ ένα μέρος του πρώτου σταδίου προετοιμασίας θα χάσουν και οι Φορτούνης, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Κούτρης, Νάτχο, Ομάρ και Σα, λόγω των αγώνων που έχουν ως και τις 11 Ιουνίου για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ