Χάνει τον τελικό του Γιουρόπα Λίγκ για πολιτικούς λόγους ο Μχιταριάν

Η επιλογή του Μπακού απο την διοργανώτρια αρχή , να φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Γιουρόπα Λίγκ (29-5\22:00) προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης της Άρσεναλ καθώς ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Χένρικ Μχικιταριάν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα για πολιτικούς λόγους.

Μετά από χρονοβόρες συζητήσεις με τους ιθύοντες του συλλόγου των ”κανονιέρηδων”, ο Μχιταριάν ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν λόγω των ανησυχιών του για την ένταση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της χώρας του Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, παρά τις διαβεβαιώσεις της ΟΥΕΦΑ και της κυβέρνησης των Αζέρων για την ασφάλεια του παίκτη.
Επίσης, ο 30αχρονος αρμένιος μεσοεπιθετικός σε ανάρτηση του σε γνωστό κοινωνικό μέσο ανέφερε πως το να χάσει τον τελίκο τον πληγώνει , καθώς το είδος του αγώνα είναι τέτοιο που πολλοί ποδοσφαιριστές σπάνια αγωνίζονται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ