Χάρης Παυλίδης: ”Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο”

Με την πραγματοποίηση της συνέντευξης Τύπου, άνοιξε η «αυλαία» του Final-4 της Ευρωλίγκας Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί 19 και 20 Απριλίου, στην πόλη Σαμπαντέλ της Ισπανίας, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Βουλιαγμένης, της Ιταλικής Πάντοβα και της «οικοδέσποινας» Σαμπαντέλ. Το παρόν έδωσαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των «ερυθρολεύκων»:

Παυλίδης: «Αύριο είναι ο τελικός»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, στην τοποθέτηση του ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε στο Final-4 της Ευρωλίγκα, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες για αυτούς τους αγώνες. Στα ημιτελικά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, με την οποία φτάνουμε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Παίζουμε πολλές φορές μεταξύ μας αλλά αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αφού πρόκειται για έναν ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αύριο είναι ο τελικός καθώς με νίκη έχεις την δυνατότητα να διεκδικήσεις το τρόπαιο. Την Παρασκευή είναι ο πρώτος τελικός για εμάς και η ομάδα μας είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και στις παίκτριες μας. Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο αν παίξουμε με βάση τις δυνατότητες μας και όσα έχουμε δουλέψει».

Μανωλιουδάκη: «Να κάνουμε τους προπονητές μας και τους φιλάθλους μας περήφανους»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Επιστρέψαμε στο Final-4 της Ευρωλίγκας μετά από μια χρονιά απουσίας. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια όλο το χρόνο και για αυτά προετοιμαζόμαστε. Είμαστε έτοιμες να τα δώσουμε όλα στον ημιτελικό, που είναι τελικός για εμάς. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλο, καθώς έχουμε παίξει πολλές φορές αντιμέτωποι. Το δύσκολο παιχνίδι είναι αύριο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να κάνουμε τους προπονητές μας και τους φιλάθλους μας περήφανους για ακόμα μια φορά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και η καλύτερη να κερδίσει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ