“Χ”άρισε βαθμούς η Μπορντό

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Νις και Μπορντό στο «Αλιάντς Ριβιέρα» στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Αν και η Μπορντό είχε την κατοχή, η Νις ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Πιερ Λεές-Μελού άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 27’. Nίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα μετά από κόρνερ και έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπορντό κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ισορροπώντας το παιχνίδι. Ο Μπριάν στο 49’ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, νίκησε τον κίπερ της Νις και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με αυτόν τον βαθμό η Μπορντό έφτασε τους 19 βαθμούς και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αντίθεση με την Νις που βρίσκεται στην δέκατη με 17 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ