“Χ”άρισε βαθμούς η Παραγουάη

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχτηκαν Παραγουάη και Κατάρ, στην μεταξύ τους αναμέτρηση του Β’ ομίλου του Copa America.

Η ομάδα του Μπερίσο προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς, καθώς ο Καρντόσο από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-0 μόλις στο 3’ πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ με το εθνόσημο.

Αν και δέχτηκε γκολ νωρίς το Κατάρ προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση με αλλεπάλληλες επιθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Όσκαρ Καρντόσο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε ακόμα μια φορά γρήγορα δίχτυα, με προβολή έστειλε την μπάλα στην εστία του Σιμπ στο 50’, ωστόσο ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ και ακύρωσε το γκολ.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγούσαν το γκολ της ισοφάρισης, η Παραγουάη τελικά διπλασίασε τα τέρματα της με τον Γκονζάλες στο 56’ μετά από ένα τρομερό σουτ, δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα, σημειώνοντας το 2-0.

Η πίεση των παικτών του Κατάρ είχε αποτέλεσμα και τελικά κατάφεραν να μειώσουν με καταπληκτικό σουτ του Αλί στο 68’, κάνοντας το 2-1.

Το Κατάρ συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και βρήκε στο 77’ με το γκολ του Κούκι, μετά απο ωραία συνεργασία των παικτών του Σάντσεθ.

Μέχρι το τέλος και οι δύο προσπαθούσαν να βρουν το γκολ που θα τους χάριζε το τρίποντο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν και το 2-2 ήταν το τελικό σκορ.

Παραγουάη (Μπερίσο): Φερνάντεζ, Βαλντέζ, Μπαλμποένα, Αλόνσο, Αρζαμέντια, Ορτίς, Ρόχας(77’ Σάντσες), Πέρες(46’ Γκονζάλες), Αλμιρον, Ντομίνγκεζ(82’ Ιτουρμπε), Καρντόσο

Κατάρ (Σάντσεθ): Σιμπ, Χασάν, Σαλμάν, Χισάμ Αλ Ραουί, Ρο-Ρο, Αφιφ, Κουκι, Μαντιμπο, Χάιντος, Χατέμ(87’ Μουντιάφ), Αλί

Β’ Όμιλος

Κολομβία 3

Κατάρ 1

Παραγουάη 1

Αργεντινή 0

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ