Χέντερσον: «Θα είναι πολύ περίεργο να γίνει απονομή χωρίς φιλάθλους»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον μέσω δηλώσεων του σχολίασε το γεγονός της απονομής του τίτλου χωρίς φιλάθλους, λέγοντας ότι θα είναι πολύ περίεργο.

Έχουν περάσει τριάντα χρόνια, με την Λίβερπουλ να μην έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και χρειάζεται μόλις έξι βαθμούς σε εννιά αγωνιστικές για να τα καταφέρει φέτος.

Ωστόσο, το δυσάρεστο είναι πως η απονομή θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες λόγω της πανδημίας του ιού, κάτι που σχολίασε ο Χέντερσον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φυσικά θα ήταν διαφορετικό γιατί αν κερδίσεις κάποιο τρόπαιο και το λάβεις απουσία των φιλάθλων, θα είναι πολύ περίεργο. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, για να έχουμε μία πλήρη σεζόν. Μετά από αυτό, αν το κερδίσουμε και πάρουμε το τρόπαιο και οι οπαδοί δεν είναι εκεί, απλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όταν συμβεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ