Χαλαρά και εύκολα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι Περιστεριώτες γιόρτασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έξοδο στην Ευρώπη, πανηγυρίζοντας με νίκη επί των «πρασίνων».

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μπρόυνο και Κουλούρης. Πλέον ο Ατρόμητος έφτασε τους 52β. (4η θέση) και ο Παναθηναϊκός έμεινε στην 10η.

Ο αγώνας:

Χωρίς άγχος μπήκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο με διάθεση για ‘’ανοικτό’’ ποδόσφαιρο.

Στο 12ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στον Ατρόμητο. Ο Ουγκράι εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, όμως ο Κότσαρης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στη συνέχεια κυριάρχησαν οι σκληρές μονομαχίες με την κατοχή να είναι μοιρασμένη, αλλά έλειψαν οι μεγάλες φάσεις με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο επιθετικά και στο 55ο λεπτό είχε ακυρωθέν γκολ, καθώς ο Χατζηγιοβάνης βρέθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 62’ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μπρούνο σε κενό τέρμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Στο 65’ ο Κουρμπέλης σούταρε από τα δεξιά, όμως ο Μανδας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 72’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0. Πάλι από εκτέλεση κόρνερ, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά και ο Κουλούρης από τα αριστερά, με έξοχο σουτ, σημείωσε το 2-0.

Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-0.

Κίτρινες: Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας – Ινσούα, Αθανασακόπουλος, Δώνης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Μάντσον, Νάτσος, Μπρούνο, Ενσικουλού (70’ Μπουσούλατζιτς), Ουγκράι (63’ Ουάρντα), Κουλούρης (80’ Μούγιακιτς)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Οικονόμομου, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Αθανασακόπουλος (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (65’ Καμπετσής), Μακέντα (46’ Εμμανουηλίδης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ