”Χ”αμένη στο διάστημα η Μπαρτσελόνα

Ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) αναδείχτηκαν Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη στο Σάντσεθ Πιθχουάν, για την 30η αγωνιστική της La Liga.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και η Μπαρτσελόνα παρέμεινε πρώτη με 65 βαθμούς στο +3 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σέβιλλη βρίσκεται στην 3η θέση με 51 βαθμούς και στο +2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, θέλοντας έτσι να κρατήσει απόσταση ασφαλείας από τους “κολτσονέρος”.

Η Μπαρτσελόνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, που προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα. Αντίθετα η Σεβίλλη ήταν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν, έχοντας μάλιστα μια καλή στιγμή στο 11’ με τον Κουντέ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Από τη μεριά των φιλοξενούμενων, ενώ προσπαθούσαν να πιέσουν με τον Μέσι, δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια ευκαιρία.

Μέχρι την ανάπαυλα καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Σεβίλλη είχε την κατοχή της μπάλας και στο 51’, μετά την γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Οκάμπος σούταρε από κοντά, αλλά ο ΤερΣτέγκεν απέκρουσε εντυπωσιακά.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης στο 88’, ο Σουάρες έπιασε ένα σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ενώ στις καθυστερήσεις (90’+1’) η Σεβίλλη βρέθηκε κοντά στο 1-0 με τον Ρεγκιγιόν που σούταρε πάνω στον Τερ Στέγκεν, χωρίς ωστόσο αποτελέσμα.

Σεβίλλη (Λοπετέγκι): Βατσλικ, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ρεγκιγιόν, Τζορνταν (68’ Γκουντέλι) Φερνάντο, Τόρες (46’Μπανέγα) , Ελ Χαντάντι, Ντε Γιονγκ (68’ Εν-Νεσίρι), Οκάμπος (80’ Φράνκο Βάθκες)

Μπαρτσελόνα (Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Ζόρντι Άλμπα, Λενγκλέ, Πικέ, Σεμέντο, Ρακίτιτς, Μπούσκετς, Βιντάλ(77’ Γκριεζμάν), Μέσι, Σουάρες, Μπρέθγουεϊτ (66’ Αρτούρ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ